מערבבים ירקות שומשום מטוגנים עם אורז
ירקות שומשום מוקפצים עם אורז דורשים בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 313 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם אספרגוס, שמן בוטנים, שומשום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 88%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו מערבבים ירקות שומשום מטוגנים עם אורז, שומשום טופו עם ירקות מוקפצים מבישול אור, ו אטריות אורז מוקפצות עם ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). בסיר משלבים מרק, אורז ומרגרינה. מכסים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 דקות, או עד שכל הנוזלים נספגים.
מניחים שומשום על תבנית קטנה ואופים בתנור שחומם מראש למשך 5 עד 6 דקות, או עד להזהבה; מניחים בצד. בינתיים מחממים שמן בוטנים במחבת גדולה או ווק על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם מאוד.
מוסיפים אספרגוס, פלפל, בצל, פטריות, ג ' ינג ' ר ושום ומטגנים במשך 4 עד 5 דקות, או עד שהירקות רכים אך פריכים. מערבבים ברוטב סויה ומבשלים 30 שניות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה שמן שומשום ושומשום קלוי.