מערבולות פירות מתובל
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, מערבולות פירותי מתובל עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 318 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך מלח, אבקת אפייה, חלב מלא שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגת תה פירותי מתובלת, פירותי קוסקוס ושליו מתובל, ו פודינג לחם פירות מתובל מסורתי-עם ברנדי!.
הוראות
מקציפים כפית של כל תבלין ו 2 כפות דמררה לתוך החמאה, ולאחר מכן מערבבים בתפוח וצימוקים.
מערבבים את התבלינים הנותרים עם הקמח.
שים את תערובת הקמח, מלח ואבקת אפייה לתוך מעבד מזון, ואז יז בחמאה עד שהוא נעלם. דופק בסוכר, עצה לתוך קערה גדולה, ואז לעשות גם באמצע. לחמם את היוגורט, חלב ווניל יחד במיקרוגל במשך 1 דקות או במחבת; זה צריך להיות חם עשוי גם ללכת קצת גבשושי למראה. עצה לתוך הקערה במהירות לעבוד לתוך תערובת הקמח באמצעות סכין סכו " ם. ברגע שזה כל ב, לעצור.
שים תבנית אפייה שטוחה בתנור ב 220c / 200c מאוורר / גז
להפוך את הבצק על משטח מקומח, ואז לגלגל על 40 x 30cm.
מורחים עם חמאה פירותי, ואז להתגלגל מן הצד הארוך, תוחב את הקצוות מעל בצורה מסודרת.
מברשת עם ביצה לשטוף ולפזר עם 1 כף demerara. קמח את תבנית האפייה, ואז אופים במשך 14 דקות עד הזהב ועלה. לאכול חם, עם יותר חמאה אם אתה מעז.