אם יש לכם קמח, מלח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו מערבולת תאנה Coffeecake, Coffeecake מערבולת קינמון, ו אוכמניות קינמון מערבולת פירור Coffeecake (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים שמרים 1/2 כפית סוכר במים חמים בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בחלב, 1 כפית וניל, וביצה. בעדינות כפית את הקמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
וניל
סוכר
מים
שמרים
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
קערה
2
מניחים קמחים, 1/3 כוס סוכר, חמאה, ומלח במעבד מזון; דופק 5 פעמים או עד מעורבב. עם המעבד על, לאט להוסיף תערובת שמרים דרך מצנח מזון, ולעבד עד הבצק יוצר כדור. תהליך 1 דקה נוספת. הפוך את הבצק על משטח מקומח; ללוש קלות 4 עד 5 פעמים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
סוכר
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הבצק הוא כמעט הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לקצץ את הגבעולים את התאנים.
מרכיבים שתצטרך
תאנים
5
שלב 1 כפית וניל, תאנים, ומיץ תפוזים במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
וניל
תאנים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
אגרוף הבצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
7
רול בצק לתוך 15 x 10 אינץ מלבן על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
8
מורחים את תערובת התאנה באופן שווה על פני הבצק, ומשאירים שוליים של 1 אינץ ' לאורך קצה אחד ארוך.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצק
תאנים
9
מגלגלים את המלבן בחוזקה, החל מהקצה הארוך ההפוך, לוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים את התפר לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גלול
10
מניחים את הגליל, צד התפר למטה, על פני השטח המשוריין; רול פיצול חצי לאורכו באמצעות סכין משונן. עבודה על מחבת פיצה 12 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול, סליל חצי מהבצק, לחתוך את הצד, סביב עצמו בתבנית ספירלית.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
מחבת פיצה
11
מניחים את החצי השני של הבצק, לחתוך את הצד, בסוף הרצועה הראשונה, צובט את הקצוות יחד כדי לאטום; להמשיך מתפתל הבצק כדי ליצור מעגל. מכסים ולתת עלייה 1 שעה או עד הבצק מוכפל בגודל.