קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מק וגבינה איטלקית קלה

מק וגבינה איטלקית קלה
המתכון קל איטלקי מק וגבינה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 20 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך שימורי עגבניות, מרגרינה וחלב שנקרא, מק & גבינה מקורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פריך תפוח קרמל כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך מק & גבינה לפי ההוראות על תיבת.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
2
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל ומערבבים נקניק מעל חום בינוני גבוה על 5 דקות או עד כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים נקניק מבושל ועגבניות לתוך מק & גבינה. לבשל על 1 דקה או עד חם. למעלה עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4
מגישים חם.