מק טבעוני וללא גבינה
מק טבעוני ואין צורך בגבינה בסביבה 1 שעה ו 15 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 630 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מתכון זה מכלמתכונים יש 291 אוהדים. אם יש לכם שמן קנולן, מיץ לימון, אבקת בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 75%. מק פרימוורה גביני ממק וגבינה טבעוניים, המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, ו מק וגבינה טבעוניים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים מקרוני ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד לדרגת אל-דנטה; מסננים.
מעבירים לתבנית אפייה בינונית.
מחממים שמן צמחי בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים בצל, ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים קלות. מערבבים בעדינות עם המקרוני.
בבלנדר או במעבד מזון מערבבים קשיו, מיץ לימון, מים ומלח. מערבבים בהדרגה שמן קנולה, פלפלים אדומים קלויים, שמרים תזונתיים, אבקת שום ואבקת בצל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים היטב עם מקרוני ובצל.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד להשחמה קלה. מצננים 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.