מקלות הודו צלויים
מקלות הודו צלויים דורשים כשעה ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 60 גרם חלבון , 34 גרם שומן , ובסך הכל 674 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה מושלם לחג ההודיה . אם יש לכם מקלות הודו, פלפל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון ספונקולרי של 64% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מקלות טורקיה עם רוטב שזיפים , מקלות טורקיה של קונג פאו ומקלות הודו בתנור .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים קמח ופלפל לבן.
מוסיפים מקלות תופים, אחד בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת חומים מקלות תופים מכל הצדדים בשמן.
מעבירים ל-11 אינץ' משומן. x 7 אינץ'. צלחת אפייה; לְהַפְרִישׁ.
בסיר גדול מערבבים את רוטב העגבניות, המרק, היין או המרק הנוסף, תערובת המרק, פפריקה, רוטב ווסטרשייר, שום, סוכר ומלח. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 3 דקות או עד שהטעמים מתערבבים.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. סובב מקלות תופים; מכסים ואופים 30-40 דקות מכל צד או עד שהמיץ מתבהר והמדחום מצביע על 180°. לזרוק את עלה דפנה.