קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

מקלות לחם עם מלח ופלפל דקים

מקלות לחם עם מלח ופלפל דקים
צריך מתאבן מוצרי חלב חינם וצמחוני? מקלות לחם עם מלח ופלפל דקים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 32 מנות. מנה אחת מכילה 48 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל גס, ביצה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: שומר מעווה ומקלות לחם מלוחים גסים, מקלות לחם עם פלפל שחור, ו מקלות לחם עם פלפל שחור.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד או קערה גדולה ערבוב, לפזר שמרים ב 1 כוס מים חמים( 110), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מוסיפים מלח שולחן, שמן זית וקמח 1/2 כוסות. הכה עם מצורף משוט במהירות בינונית או כף עץ עד הבצק הוא נמתח, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחןמלח שולחן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מערבבים מספיק קמח נוסף כדי להפוך את הבצק רך, קצת יותר מ 1 כוס. ללוש עם וו בצק, או ביד על משטח עבודה משוריין, הוספת קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק, עד הבצק הוא חלק, קפיצי, וכבר לא דביק, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
4
מפזרים 10-in.- משטח עבודה מרובע עם קמח 1/4 כוס ולהפוך את הבצק על זה. טפיחה בצק לתוך אפילו 6-in. מרובע. רופף לכסות עם מגבת ולתת לעמוד עד נפוח, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
קו 2 גליונות אפייה מעוטרים (כל 12 על 17 ב.) עם נייר קלף. עם סכין חדה, לחתוך בצק אנכית לרצועות 4. עבודה עם 1 רבע בכל פעם, לחתוך אנכית שוב 8 חתיכות, מפזר סכין עם קמח אם מקלות בצק. להרים חתיכה 1 ולמתוח אותו לאורך המחבת, ולאחר מכן להגדיר במחבת. חזור עם חתיכות שנותרו, לסדר אותם מעט זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
בעדינות לצחצח מקלות לחם עם ביצה למעיל, ולאחר מכן מפזרים גרגרי sel ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
אופים מקלות לחם עד לזהב ופריך בחלקים העבים ביותר, 45 עד 50 דקות; באמצע, להפריד בעדינות כל מקלות לחם תקועים יחד, ולהחליף עמדות פאן אם באמצעות תנור 1.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'