מקלות לחם עם מלח ופלפל דקים
צריך מתאבן מוצרי חלב חינם וצמחוני? מקלות לחם עם מלח ופלפל דקים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 32 מנות. מנה אחת מכילה 48 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל גס, ביצה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: שומר מעווה ומקלות לחם מלוחים גסים, מקלות לחם עם פלפל שחור, ו מקלות לחם עם פלפל שחור.
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד או קערה גדולה ערבוב, לפזר שמרים ב 1 כוס מים חמים( 110), על 5 דקות.
מוסיפים מלח שולחן, שמן זית וקמח 1/2 כוסות. הכה עם מצורף משוט במהירות בינונית או כף עץ עד הבצק הוא נמתח, 1 עד 2 דקות.
מערבבים מספיק קמח נוסף כדי להפוך את הבצק רך, קצת יותר מ 1 כוס. ללוש עם וו בצק, או ביד על משטח עבודה משוריין, הוספת קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק, עד הבצק הוא חלק, קפיצי, וכבר לא דביק, 8 עד 12 דקות.
מפזרים 10-in.- משטח עבודה מרובע עם קמח 1/4 כוס ולהפוך את הבצק על זה. טפיחה בצק לתוך אפילו 6-in. מרובע. רופף לכסות עם מגבת ולתת לעמוד עד נפוח, 45 עד 50 דקות.
קו 2 גליונות אפייה מעוטרים (כל 12 על 17 ב.) עם נייר קלף. עם סכין חדה, לחתוך בצק אנכית לרצועות 4. עבודה עם 1 רבע בכל פעם, לחתוך אנכית שוב 8 חתיכות, מפזר סכין עם קמח אם מקלות בצק. להרים חתיכה 1 ולמתוח אותו לאורך המחבת, ולאחר מכן להגדיר במחבת. חזור עם חתיכות שנותרו, לסדר אותם מעט זה מזה.
בעדינות לצחצח מקלות לחם עם ביצה למעיל, ולאחר מכן מפזרים גרגרי sel ופלפל.
אופים מקלות לחם עד לזהב ופריך בחלקים העבים ביותר, 45 עד 50 דקות; באמצע, להפריד בעדינות כל מקלות לחם תקועים יחד, ולהחליף עמדות פאן אם באמצעות תנור 1.