קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

מקלות לחם עם מלח ופלפל דקים

מקלות לחם עם מלח ופלפל דקים
צריך מתאבן מוצרי חלב חינם וצמחוני? מקלות לחם עם מלח ופלפל דקים יכולים להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 32 מנות. מנה אחת מכילה 48 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל גס, ביצה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: שומר מעווה ומקלות לחם מלוחים גסים, מקלות לחם עם פלפל שחור, ו מקלות לחם עם פלפל שחור.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד או קערה גדולה ערבוב, לפזר שמרים ב 1 כוס מים חמים( 110), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
2
מוסיפים מלח שולחן, שמן זית וקמח 1/2 כוסות. הכה עם מצורף משוט במהירות בינונית או כף עץ עד הבצק הוא נמתח, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחןמלח שולחן
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מערבבים מספיק קמח נוסף כדי להפוך את הבצק רך, קצת יותר מ 1 כוס. ללוש עם וו בצק, או ביד על משטח עבודה משוריין, הוספת קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק, עד הבצק הוא חלק, קפיצי, וכבר לא דביק, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
מפזרים 10-in.- משטח עבודה מרובע עם קמח 1/4 כוס ולהפוך את הבצק על זה. טפיחה בצק לתוך אפילו 6-in. מרובע. רופף לכסות עם מגבת ולתת לעמוד עד נפוח, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
קו 2 גליונות אפייה מעוטרים (כל 12 על 17 ב.) עם נייר קלף. עם סכין חדה, לחתוך בצק אנכית לרצועות 4. עבודה עם 1 רבע בכל פעם, לחתוך אנכית שוב 8 חתיכות, מפזר סכין עם קמח אם מקלות בצק. להרים חתיכה 1 ולמתוח אותו לאורך המחבת, ולאחר מכן להגדיר במחבת. חזור עם חתיכות שנותרו, לסדר אותם מעט זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בעדינות לצחצח מקלות לחם עם ביצה למעיל, ולאחר מכן מפזרים גרגרי sel ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
אופים מקלות לחם עד לזהב ופריך בחלקים העבים ביותר, 45 עד 50 דקות; באמצע, להפריד בעדינות כל מקלות לחם תקועים יחד, ולהחליף עמדות פאן אם באמצעות תנור 1.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות