קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות20
ציון בריאות6
מגזין

מקלות לחם פרמזן

מקלות לחם פרמזן
מקלות לחם פרמזן עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם פרמזן, ביצה לבנה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו מקלות לחם פרמזן, מקלות לחם פרמזן, ו מקלות לחם פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3/4 כוס מים חמים (105 מעלות F עד 110 מעלות F) ואת הסוכר במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מפזרים את השמרים על פני השטח ומניחים בצד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את שמן הזית ואת הדופק פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
מוסיפים את הקמח והמלח; דופק כדי ליצור בצק חלק, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מברשת קערה גדולה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
להעביר את הבצק לקערה וליצור לכדור. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד במקום חם עד שמכפילים אותו, בערך 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
לפרוס גיליון גדול של נייר קלף ומברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מעבירים את הבצק לקלף ומטפחים אותו למלבן בגודל 6 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
מברישים את הבצק בעדינות עם שמן זית. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד 10 דקות. (בשלב זה, אתה יכול לקרר את הבצק, מכוסה, עד 12 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו 2 גיליונות אפייה עם קלף; מברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
חותכים את הבצק במחצית לרוחב עם סכין שף או חותך פיצה לעשות שני ריבועים 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
12
חותכים כל חצי ל 10 חתיכות שוות.
13
על משטח מקומח קל, למתוח לגלגל כל פיסת בצק עם הידיים לתוך חבל דק 12-14 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
להעביר את החבלים למדפי האפייה מוכנים, הסדרת אותם על 1/2 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
15
לטאטא את הלבן ביצה עם 2 כפות מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
מברישים את מקלות הלחם בקלילות עם שטיפת הביצים, ואז מפזרים פרמזן. לכסות באופן רופף עם פלסטיק לעטוף; להפריש 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
17
לחשוף את מקלות הלחם ואופים עד זהב פריך, כ -30 דקות, סיבוב גיליונות האפייה באמצע. החליקי את סדיני האפייה והניחי להם להתקרר על המדפים. (מקלוני הלחם יתפרקו ככל שיתקררו; אם הם עדיין גמישים, אופים כ-7 דקות נוספות.) לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
18
צילום: אנדרו פרסל