מקסיקני Poblano, תרד, שעועית שחורה "לזניה" עם גבינת עיזים
המתכון מקסיקני Poblano, תרד, שעועית שחורה "לזניה" עם גבינת עיזים מוכן בסביבות 25 שעות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 589 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שמנת כבדה, שיני שום, טורטיות תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו שעועית שחורה מקסיקנית ופיצת תרד, מאפה ביצים מקסיקני עם תרד, שעועית שחורה וגבינה, ו מנגו, שעועית שחורה וקסדייה גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להניח 4 צ ' ילי בצד שלהם על מדפים של מבערי גז ולהפוך את הלהבות על גבוה. צ 'ילי צלוי, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים צ' ילי רך, 4 עד 6 דקות. (או לטגן את כל 12 צ ' ילי על מתלה של מחבת מטאטא על 2 סנטימטרים מחום, מפנה, עד עורות מושחרים, 8 עד 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
מעבירים מיד לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד. צלי הנותרים 8 צ ' ילי באותו אופן, ואז לתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף צ ' ילי, ולאחר מכן לפתוח זרעים וזורקים שטוחים וגבעולים, מנגב עם מגבות נייר או טבילה בקערה של מים בקצרה, אם יש צורך, כדי להסיר זרעים. אם צ ' ילי טעם חריף מאוד, לחתוך צלעות עם מספריים כדי להפוך אותם מתון יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
מספריים מטבח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
עגבניות פירה עם מיץ, שום, כוסברה, סוכר, ומלח בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום מתון עד חם אבל לא עישון, ולאחר מכן להוסיף רוטב (להיזהר להתיז) ומבשלים, ערבוב, עד מעובה מופחת כ 1 כוס, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בעדינות שמנת מבשלים, עם epazote אם באמצעות, בסיר כבד קטן, מכוסה, 10 דקות. אם באמצעות epazote, יוצקים קרם דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה על ו להשליך epazote. החזר קרם למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'ילי סראנו או פלפל חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לטאטא גבינת עיזים ומלח וחום על אש נמוכה, לטאטא עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
תרד בלאנש בקבוצות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 1 דקה, העברת עם כפית מחוררת לקערה גדולה של מים קרים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים במסננת, לחיצה על תרד עם גב של כף כדי להסיר עודפי מים, ולאחר מכן קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
שמן חום במחבת nonstick ניקה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז תרד sauté וצימוקים, ערבוב, 2 דקות. מערבבים במלח ומעבירים מילוי לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום במחבת nonstick ניקה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז מטגנים טורטיות 2 חצאים בכל פעם, מתהפך פעם אחת, עד רק פריך, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים טורטיות למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4
מורחים 1/4 כוס רוטב עגבניות על החלק התחתון של תבשיל קדרה. סדר חצי טורטיות על גבי, ואז להפיץ עוד 1/4 כוס רוטב עגבניות על גבי ומפזרים באופן שווה עם שעועית שחורה. מסדרים 4 poblanos שטוח על שעועית שחורה כדי לכסות, ולאחר מכן להפיץ חצי מילוי תרד באופן שווה על צ ' ילי טפטוף עם 1/4 כוס רוטב גבינת עיזים. הפוך שכבה נוספת עם 4 צ 'ילי, מילוי תרד שנותר, ועוד 1/4 כוס רוטב גבינת עיזים, ולאחר מכן לכסות עם הנותרים 4 צ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
קציצות עוף צמחוניות קפואות
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
5
מכסים צ ' ילי עם רוטב עגבניות שנותר, מתפשט באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם טורטיות שנותרו. מכסים טורטיות עם רוטב גבינת עיזים שנותר, מתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1 כוס שום קצוץ
6
אופים לזניה, מכוסה בנייר כסף, באמצע התנור עד מבעבע ומחומם דרך, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
הסר לסכל ולצלות על 3 אינץ ' מחום עד העליון הוא מבעבע ומתחיל חום, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
* זמין בשווקים לטינו ומטבח / שוק (888-468-443
1
* צ ' ילי ניתן קלוי קלופים 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. * רוטב עגבניות, רוטב גבינת עיזים, ומילוי תרד יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר בנפרד, מכוסה. לחמם רוטב גבינת עיזים לפני שתמשיך. * לזניה ניתן להרכיב (אבל לא אפוי) 1 שעה קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.