מקרוני בצל מקורמל וגבינה
מקרוני בצל מקורמל וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצים, גבינת צ'דר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרקרים מלוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קרמל קראק כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו בצל מקורמל גודה מקרוני וגבינה, בצל מקורמל מתכון פרושוטו מקרוני וגבינה, ו מקרוני וגבינה עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מקרוני על פי הוראות החבילה; לנקז ולהניח בצד.
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל פרוס ו 1 כפית. סוכר. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 15 עד 20 דקות או עד בצל הם בצבע קרמל.
שכבה חצי מכל מקרוני, בצל, גבינות ופירורי קרקר בתבנית אפייה משומנת קלות 13-x 9 אינץ'.
שכבה עם מקרוני שנותר, בצל וגבינות.
לטאטא יחד ביצים ואת הבא 3 מרכיבים; לשפוך על תערובת מקרוני.
מערבבים יחד פירורי קרקר שנותרו, חמאה מומסת, ו, אם תרצה, פקאנים.
מפזרים באופן שווה על תערובת מקרוני.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד חום זהוב ולהגדיר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.