מקרוני גזר וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני גזר וגבינה. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם גזר, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני גזר וגבינה, ו מקרוני גזר וגבינה.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב את הגזר עם גרידה ומיץ 1/4 כוס מים. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד הגזר הם רכים מאוד, כ 30 דקות. תשליך את ההתלהבות.
מעבירים את הגזר וכל נוזל לבלנדר ומחית עד חלקה מאוד.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1 כוס מי הבישול.
מוסיפים את המים השמורים ואת מחית הגזר ומבשלים על אש מתונה, ערבוב לעתים קרובות, עד הפסטה מצופה ברוטב מעובה, כ 5 דקות. מערבבים בשלושה רבעים של הגבינה ומבשלים, ערבוב, עד שמנת מאוד, 2 עד 3 דקות יותר. מערבבים בטרגון ומתבלים במלח ופלפל לבן.
מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה בינונית ומעלה עם שאר הגבינה.
אופים עד שהגבינה נמסה ושחמה קלות, כ -20 דקות.
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני ההגשה.