מקרוני וגבינה איטלקית
מקרוני וגבינה איטלקית יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מנות ראשונות יש 59 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. אם יש לכם מלח, קונכיות פסטה, פולי-o פיצה גזרי 4 תערובת גבינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני איטלקי עם שלוש גבינות, ו מקרוני בגבינה אפוי ללא גלוטן בסגנון איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. להמס 3 כפות. של החמאה בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים בקמח ותבלינים. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד מבעבע. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד מעורבב היטב. מבשלים על חום בינוני עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות.
יוצקים מעל פגזים בקערה גדולה.
מוסיפים גבינת ריקוטה; מערבבים קלות.
כפית חצי מתערובת הפסטה לתוך צלחת תבשיל 2 ליטר; מפזרים 1-1 / 2 כוסות של הפיצה גזרי. מכסים עם תערובת פסטה הנותרים וגזרי פיצה; למעלה עם פרוסות עגבניות. ממיסים הנותרים 2 כפות. חמאה.
מערבבים עם פירורי לחם, גבינת פרמזן ופטרוזיליה; מפזרים על עגבניות.
אופים 20 עד 25 דקות או עד מחומם דרך.