מקרוני וגבינה אפויים עם עגבניות
מקרוני וגבינה אפויים עם עגבניות עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 162 גרם חלבון 223 גרם של שומן, וסך הכל 4346 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חמאה, מרק עגבניות מרוכז, מקרוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . נסו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני עם גבינה עגבניות, ו מקרוני וגבינה אפויים של קים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
יוצקים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בקערה גדולה, לשלב מקרוני, מרק, חלב, גבינה ו 6 כפות חמאה.
יוצקים לתבנית אפייה 9x13. למעלה עם פירורי לחם ונקודה עם שאר החמאה.
אופים במשך 45 דקות או עד חום זהוב תוסס.