מקרוני וגבינה אפויים קלאסיים
מקרוני וגבינה אפויים קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 302 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, מקרוני מרפק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה אפויים קלאסיים, מקרוני וגבינה אפויים קלאסיים, ו פאני פארמר קלאסי מקרוני וגבינה אפויים.
הוראות
חלב מיקרוגל ב גבוה במשך 1 1/2 דקות. ממיסים חמאה במחבת גדולה או בתנור הולנדי על חום בינוני-נמוך; מקציפים בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה.
בהדרגה לטאטא בחלב חם, לבשל, לטאטא כל הזמן, 5 דקות או עד מעובה.
להקציף במלח, פלפל שחור, 1 כוס גבינה מגוררת, ואם תרצה, פלפל אדום עד חלקה; מערבבים פסטה. תערובת פסטה כפית לתוך קל משומן 2 qt. צלחת אפייה; העליון עם שאריות גבינה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד זהב תוסס.