מקרוני וגבינה בתנור איטי עם ברוקולי
מקרוני וגבינה איטיים עם ברוקולי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, מקרוני מרפק, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה בתנור איטי, מקרוני וגבינה בתנור איטי, ו מקרוני וגבינה בתנור איטי.
הוראות
לרסס את החלק הפנימי של סיר איטי עם ספריי בישול.
מערבבים מקרוני לא מבושל ושמן צמחי יחד בבישול איטי עד הפסטה מצופה.
מערבבים גבינת צ ' דר, התאדו חלב, חלב, ברוקולי, מלח, ופלפל שחור עם מקרוני עד בשילוב מלא.
מכסים את התנור ומבשלים על נמוך עד מקרוני הוא רך והרוטב מבעבע, 2 1/2 עד 3 שעות, ערבוב לעתים קרובות כדי להפחית דבק.