מקרוני וגבינה דל שומן עם אפונה
מקרוני וגבינה דל שומן עם אפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 723 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קורנפלור, פלפל, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומערבבים במקרוני. לבשל, לערבב מדי פעם, עד פסטה הוא אל דנטה.
מסננים במסננת ומנערים היטב.
בזמן שפסטה מתבשלת, ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית, מוסיפים בצל ומבשלים, מערבבים, עד מתרככים, כ -6 דקות. מערבבים יחד חלב קורנפלור בכוס גדולה; לטאטא לתוך סיר עם בצל ומבשלים, לטאטא, עד רותחים. המשך לבשל, לטאטא, עד מעובה, על 2 דקות. מערבבים אפונה ומלח.
מוסיפים פסטה מבושלת לרוטב ומערבבים היטב.
מפזרים צ ' דר ופרמזן למעלה וזורקים היטב. מתבלים עם פלפל לפי הטעם.