מקרוני וגבינה דרומיים של יו
המתכון שהמק אנד צ'יז הדרומי של יו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -35 דקות. במנה עיקרית זו יש 601 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרישה, גבינת צ'דר בת שנה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר. להשליך טפטופים.
לבשל כרישה ב 4-qt. מים רותחים בתנור הולנדי גדול 5 דקות.
הסר כרישה עם כפית מחוררת, שמירה על מים רותחים בתנור הולנדי. לצלול כרישה לתוך מי קרח כדי לעצור את תהליך הבישול; לנקז.
מוסיפים פסטה למים רותחים ומבשלים 10 דקות או עד אל דנטה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. להפחית את החום בינוני נמוך, לטאטא בקמח עד חלקה; לבשל, לטאטא כל הזמן, 2 דקות או עד חום זהוב. לאט לטאטא בחלב, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 3 דקות או עד מעובה.
לטאטא חרדל יבש, הבא 3 מרכיבים, ו 1/2 כוס גבינת צ ' דר, ערבוב עד גבינה מותכת.
הסר מהחום. מתבלים במלח לפי הטעם.
מערבבים בעדינות פסטה, רוטב גבינה, חצי כל אחד בייקון מבושל כרישה, חלמון ביצה. מערבבים בגבינת Gruyre ונותר 1/2 גבינת צ ' דר כוס. תערובת פסטה כפית לתוך מחבת ברזל יצוק 8 אינץ ' חמאה, ומפזרים בייקון הנותרים כרישה.
טפטוף עם שמנת; מפזרים פירורי לחם.
אופים ב 375 במשך 35 דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.