קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

מקרוני וגבינה חריפים עם נקניקיית צ'וריסו

מקרוני וגבינה חריפים עם נקניקיית צ'וריסו
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, מקרוני חריף וגבינה עם נקניקיית צ'וריסו עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, מלח ופלפל, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: נקניק מקרוני וגבינה, מטבל גבינת צ'וריסו פיקנטי, ו צ'וריסו חריף-כדורי גבינה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מבשלים את הפסטה במים מומלחים רותחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מסננים במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
מוסיפים את עגבניות השרי למגש, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6
אופים 20 דקות, עד שמנמנים ומרככים בעליל.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מוסיפים 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9
קולים את הצ ' וריסו במחבת מטגן עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הסר.
11
ממיסים 6 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיפים קמח, תוך ערבוב במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
13
מקציפים את החלב המחומם ומביאים לרתיחה. המשך לטאטא כל הזמן. מערבבים תוך כדי הוספת החרדל, הרוטב החם והווסטרשייר. מערבבים פנימה את הגבינה; שומרים 1/2 כוס לציפוי. התערובת תתעבה ככל שהחום יגדל.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
יוצקים את הפסטה המרוקנת לרוטב הגבינה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
15
מוסיפים לתבשיל קדירה של 3 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
16
מוסיפים את הצ ' וריסו ועגבניות השרי הקלויות. למעלה עם גבינה שמורה והבצל המטוגן.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
בצל מטוגןבצל מטוגן
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
17
אופים במשך 35 דקות. ניתן להכין קדימה, לכסות ולקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני האפייה אם בקירור.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: Lambrusco, ריזלינג, Chenin Blanc

למברוסקו, ריזלינג ושנין בלאן הם בחירה מצוינת למקרוני וגבינה. עם מק וגבינה עשירים וגבינים תרצו לנקות את החיך במשהו פריך וחומצי. אנו ממליצים על שנין בלאן, ריזלינג או למברוסקו יבש אם יש לך מצב רוח לאדום. ונטוריני בלדיני מרקזה מנודורי למברוסקו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ונטוריני בולדני מרקיז מאנודורי לאמברוסקו
ונטוריני בולדני מרקיז מאנודורי לאמברוסקו
תערובת הרמונית של זני למברוסקו מרני, מאסטרי, סלמינו וגרספרוסה, הגדלים על קרקעות חוליות חימר. הענבים נקצרים בעשרת הימים הראשונים בספטמבר. שיטת צ ' ארמט קצרה. פירותי ומתובל בצורה נעימה, נזכר בבשמים סגולים פראיים ודובדבנים רכים עם ניחוח חריף עדין של ציפורן ופלפל. בעל גוף בינוני עם טאנין תוסס; מאוזן, רענן ומעודן מאוד. אורגני מוסמך.תערובת: 25% למברוסקו מרני, 25% למברוסקו מאסטרי, 25% למברוסקו סלמינו, 25% למברוסקו גרספרוסה