מקרוני וגבינה של Cheesemonger
המקרוני וגבינה של צ'יזמונגר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, פסטה פנה, ברי נטול קמטים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל הגבינות. שים בצד 1 כוס לציפוי; כיסוי וצינה. ממיסים 4 כפות חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים קמח ומערבבים עד התערובת הופכת חום זהוב, על 4 דקות.
מוסיפים קורנית ואגוז מוסקט. בהדרגה להקציף בחלב. מבשלים עד מעובה וחלק, ערבוב לעתים קרובות, על 4 דקות.
מוסיפים גבינות מקערה גדולה. מערבבים עד נמס וחלק.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
הוסף פירורי לחם; לזרוק. מערבבים עד הזהב, על 2 דקות.
מחממים תנור ל 375°f. לבשל פסטה במים מלוחים רותחים עד רך אבל מוצק לנשוך.
יוצקים רוטב גבינה מעל; לזרוק. לחלק בין שמונה 1 1/4 כוס פודינג.
מניחים כוסות על תבנית אפייה מעוטרת. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בנייר כסף; צמרמורת.
טפטוף כל אחד עם 1 כפית שמנת. מכסים בנייר כסף; אופים 15 דקות. לחשוף.
מפזרים כוסות צוננות אפויות חלקית או רק התאספו עם פירורי לחם.
אופים פסטה עד תחילת הבועה וחולצות זהובות, כ 20 דקות.