מקרוני וגבינה של Horn & Hardart עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 635 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה בצופר והרדרט, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות. חמאה צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
בסיר קטן, על אש נמוכה, להמיס את החמאה, ולאחר מכן להתמזג הקמח ומבשלים כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
הכה את החלב, ואז את השמנת, ומבשל על חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
חלב
4
הסר מהחום.
5
מערבבים את הגבינה ומבשלים עד נמס, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות, הסוכר, קאיין, ופלפל לבן. טעם מלח, ולהוסיף לפי הטעם, מתחיל עם כפית.