מקרוני שמנת עם אספרגוס ללא השמנת
מקרוני שמנת עם אספרגוס ללא הקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שום, פסטה דיטליני, גבינת רומנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכונים דומים: לא כל כך שמנת שמנת של מרק אספרגוס, אספרגוס ומקרוני וגבינה שוויצריים, ו אספרגוס ובייקון מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את השום עד שרק מתחיל להזהיב, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את האספרגוס, ומבשלים ומערבבים עד שהחתיכות ירוקות בהירות, כ -2 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הפסטה, זורקים לציפוי שמן ומפזרים מלח ופלפל.
יוצקים מים רותחים לסיר ומחזירים לרתיחה. מתכון זה צריך להיות יבש ככל האפשר. מערבבים את תערובת הפסטה לעיתים קרובות כדי למנוע הידבקות, ומבשלים את הפסטה עד שהיא רכה אך עדיין יציבה לנגיסה, כ -10 דקות.
מסירים את הסיר מהאש. אם יש עודף נוזלים, לנקז מן הפסטה.
מערבבים בקערה את הביצים, גבינת הרומנו המגוררת והפטרוזיליה.
יוצקים לתערובת הפסטה, מערבבים ויוצקים בו זמנית עד שהביצים מתבשלות בחום הפסטה.
מפזרים עלי פטרוזיליה נוספים ומגישים.