מקרונים טבולים בשוקולד
מקרונים טבולים בשוקולד הוא קינוח שמגיש 60. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 97 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם שוקולד חצי מתוק, סוכר, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפ דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 10%. הציון הזה לא כל כך אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מקרונים טבולים בשוקולד, מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד, ו מקרוני קוקוס טבולים בשוקולד.
הוראות
מניחים חלבונים בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מוסיפים וניל; מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, כ -2 כפות בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס. מקפלים בהדרגה קוקוס ושקדים, בערך 1/2 כוס בכל פעם.
זרוק על ידי כפות מעוגלות 2 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה מרופדים בקלף.
אופים בחום של 275 כוס למשך 25 דקות או עד שהם יציבים למגע.
הסר למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
במיקרוגל, ממיסים שוקולד; מערבבים עד חלקה. טובלים את תחתית כל עוגיה בשוקולד; אפשר לעודף לטפטף.
מניחים על ניירות אפייה מרופדים בנייר שעווה. מקררים במשך שעה 1 או עד שהשוקולד מוגדר. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי למקרונים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.