תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מקרל קלוי במחבת עם בטטות. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 143 גרם חלבון 82 גרם של שומן, וסך הכל 1575 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם פילה מקרל על העור, בצל ירוק, בטטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מקרל קלוי עם תפוחי אדמה ודלעת צהובה, מקרל מעושן, כרוב ותפוחי אדמה חדשים, ו בתנור קלוי פיקנטי-בטטות בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים טריז בטטה על תבנית אפייה מעוטרת; טפטוף 1 כף. השמן נגמר. מתבלים בטוגראשי ובמלח. צלוי, פונה מדי פעם, עד השחמה ובישל דרך, כ -30 דקות. בינתיים, החום נשאר 1 כפית. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. פילה מקרל העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים בצד העור מחבת למטה, באמצעות מרית ללחוץ בעדינות על פילה כך העור במגע עם מחבת, ומבשלים 3 דקות. מסדרים בצל ירוק סביב דגים ומבשלים עד שהעור פריך מאוד והבשר כמעט מבושל דרך, 34 דקות יותר. להפוך את הדגים ומבשלים עד שהבשר אטום ומבושל לחלוטין, 3060 שניות יותר. מחלקים בטטות צלויות בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
מגישים דגים על גבי תפוחי אדמה מתוקים ומקשטים עם בצל ירוק. לסחוט מיץ לימון מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 שאלוט, מגורר או טחון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.