קושיבינוני
מוכן ב17 דק.
מנות12
ציון בריאות18
מגזין

מרווה חמאה מקרוני וארבע גבינה

מרווה חמאה מקרוני וארבע גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מקרוני חמאה מרווה וארבע גבינה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 348 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו גבינת גרוייר, פירורי לחם לא משומשים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. נסו דרבי מרווה אפוי מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, ו בוסטון מרקט מקרוני וגבינה-לשכוח את הדברים בתיבה הכחולה, לקחת עוד כמה דקות, ולהגיש בית טעים מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור כדי לצלות ולסדר מתלה למעלה. חמאה 9 על 9 אינץ צלחת אפייה ולהניח בצד. ממיסים 1 כף של החמאה הנותרת ומערבבים בקערה בינונית עם 1 כוס של פרמזן וכל פירורי הלחם עד לחות ביסודיות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים פסטה ומבשלים חצי מהזמן המצוין על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
בינתיים, להמיס הנותרים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא מתחיל קצף, להוסיף מרווה ומבשלים עד פריך חמאה מתחיל להפוך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום והנח בצד עד שהפסטה מוכנה. להזמין 1 כוס פסטה מים לנקז פסטה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
להחזיר פסטה לסיר ולמקם על אש נמוכה. מערבבים בחמאה מרווה, מי פסטה שמורים, נותרו 3 כוסות פרמזן, גרוייר, צ ' דר, מסקרפונה ומלח, ומתבלים בפלפל שחור טחון טרי. מערבבים כל הזמן עד הגבינות נמסות באופן שווה והפסטה נראית מצופה היטב. הפוך את הפסטה לתבנית אפייה באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
GruyereGruyere
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מקום תחת broiler עד בועות תערובת העליון הוא השחמה, על 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
8
בואו לשבת 5 דקות לפני ההגשה.