מרינדה דרום-מערבית
המרינדה הדרום מערבית עשויה להיות רק המרינדה שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 1 . מנה אחת מכילה 511 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. אם יש לכם מיץ תפוזים, jalapeño, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קל דרום מערב בגריל עוף לשפשף ומרינדה, כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר, ו מרינדה IPA (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומרים בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת, קערה רדודה, או צלחת אפייה.
הוסף 2 ק " ג של עופות, בשר, פירות ים, או ירקות ומקרר, מכוסה, לפחות 20 דקות ועד לילה. (עבור דגים וצדפות, להשרות במשך לא יותר מ 15 דקות או שהם עשויים להיות רגשני.) להפוך את האוכל מדי פעם כך כל המשטחים חשופים המרינדה.לפני הבישול, להסיר את המזון מן המיכל ולנער את הנוזל העודף.מבשלים על גריל משומן קלות כדי doneness הרצוי.טיפים: למרות שאתה יכול להשרות מזון כמעט בכל סוג של מיכל (אבל להימנע ממתכות תגובתיות, כמו אלומיניום מצוחצח וברזל יצוק), עדיף להשתמש בשקיות פלסטיק resealable 1-גלון. הם מאפשרים לנוזל להקיף את המזון לחלוטין, להבטיח ספיגה טובה יותר. בנוסף, ניקוי הוא קלי קלות.לזרוק מרינדה ברגע שאתה כבר ספוג בשר נא בו. התערובת עלולה להיות מזוהמת בחיידקים.הטוב ביותר עם: חזה עוף ללא עצמות, סטייק צלע, צלעות חזיר, צדפות, mahimahi, פלפלים, קישואים קישואים, וקישואים.