מרינרה Bucatini עם נקניק
Bucatini Marinara עם נקניק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עלים בזיליקום ג'וליאן, פסטה bucatini, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 13 דקות. נסו ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק), Bucatini עם נקניק ואפונה, ו Bucatini עם נקניק הודו וקישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה. לאחר מותך, מוסיפים את הבצל והגזר והטחון עד להזהבה, כ -7 דקות.
מוסיפים את השום, אורגנו, פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם, עלה דפנה, סוכר, ו 2 כפיות מלח ולהביא להתבשל. להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות יותר.
להכין פסטה בעוד רוטב רותח. מביאים סיר גדול של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה, כ -12 דקות.
הסר רוטב מחום, להסיר עלה דפנה, בזהירות להתמזג, בקבוצות, כדי לשבור חתיכות גדולות.
מגישים מנות בודדות עם כף גדושה של ריקוטה ומקשטים עם בזיליקום.
חותכים כל קישור באופן שווה במחצית לאורכו.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה עד חם.
מניחים את הצד לחתוך נקניק למטה ומבשלים, פונה על כל הצדדים אפילו בראונינג, עד מבושל דרך, על 10 דקות.
לשמש כליווי עם מרינרה bucatini.