קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי אגס דובדבן

פאי אגס דובדבן
מתכון זה מ טעם הבית דורש מאפה), קמח, חמאה ועמילן תירס. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: פאי שטוח של אגס ודובדבן חמוץ, פיצה דובדבן קרוסטטה דולצ'ה (פאי ריקוטה דובדבן) עם רוטב דובדבן פורט, ו אבזם אגס ודובדבן.

הוראות

1
קו 9 אינץ'. צלחת פאי עם מאפה; קצוות קצוות וחליל.
2
בקערה גדולה זורקים אגסים ודובדבנים עם מיץ לימון ותמצית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
דובדבניםדובדבנים
חלץחלץ
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב סוכר ועמילן תירס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
4
מוסיפים לתערובת האגסים; לזרוק לציפוי. כף לקרום. בקערה קטנה שלבו קמח וסוכר; חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מפזרים מעל מילוי.
6
אופים בחום 375 למשך 50-60 דקות או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם בחירה מצוינת לפשטידה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.