קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור

מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור
מרמלדה כתומה ליל כל הקדושים עם שומשום שחור עשוי להיות רק תבלין אתה מחפש. מתאים ל-60 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, תפוזי טבור, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחם מטוגן בשומשום עם מרמלדה כתומה, כדורי סלמון מעושנים עם שומשום שחור, ו מאפינס קוקוס ובננה עם זרעי שומשום שחורים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלחת קטנה במקפיא, כך שתוכל לבדוק את הריבה עבור עובי מתאים מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
2
השתמש zester כדי להסיר את ההתלהבות ממחצית התפוזים ושניים מהלימונים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
ZesterZester
3
הוסף את ההתלהבות לסיר גדול, עמוק, כבד תחתית.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
הסר את הקליפות הנותרות מכל הפירות. לעטוף את הקליפות בשקית גבינה, קשור עם חוט אז זה לא נופל פתוח, ולהוסיף את התיק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
השתמשו בסכין חדה כדי לחתוך את התפוזים והלימונים בין החיקוי לסגמנט נקי, כדי לוודא שאתם עובדים מעל קערה כדי לתפוס כל מיץ שנמלט. לסחוט את הפיט הנותרים ולהשליך. דופק את הפרי במעבד מזון פעמיים או שלוש, בדיוק מספיק כדי לקצוץ את הקטעים לחתיכות גסות שהם בערך 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את הפרי לסיר עם ההתלהבות והקליפות. מסננים את המיץ שמרת תוך פילוח הפרי ולהוסיף אותו לסיר, יחד עם שאר מיץ התפוזים ולימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים 2 1/2 כוסות מים לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. לאחר רותחים, להוריד את החום נמוך ומבשלים במשך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. לאחר שקית של קליפות הוא מגניב מספיק כדי לגעת, להשתמש בידיים שלך לסחוט כמה שיותר מיץ מן הקליפות. זרוק את התיק.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
9
מוסיפים ג ' ינג ' ר, וניל, סוכר וחמאה לסיר, ערבוב היטב לשלב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הפרי מתחיל בועה לירוק. מבשלים 15 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות כדי לשמור על הפרי מלהידבק לתחתית הסיר, וחום נמוך יותר אם מאיים מקל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מוסיפים זרעי שומשום ומבשלים עוד 15 דקות, מתערבבים ללא הרף כדי לשמור על התחתית מלהישרף.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
1
מורחים 1/2 כפית של פירות מבושלים על הצלחת הקרה ומניחים אותו בחזרה במקפיא. חכה 30 שניות, ולאחר מכן להפעיל את האצבע דרך הפרי. זה צריך להיות עבה מספיק כדי לשמור על נתיב כאשר אתה מפעיל את האצבע דרכו. אם אתה רוצה ריבה עבה יותר, למקם את הצלחת בחזרה במקפיא ומבשלים את הפרי עוד 4 דקות ולבדוק שוב. חזור עד עובי הרצוי מושגת, אבל להיזהר על בישול ארוך מדי או תוכל לשנות את הטעם של המרמלדה שלך.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
2
הסר סיר מחום ולהשתמש בכפית כדי לרפרף כל קצף מפני השטח של הפרי. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. צנצנות שלא נפתחו ישמרו בטמפרטורת החדר עד 6 חודשים. מרמלדה נפתחה צריכה להיות בקירור.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות