מרמלדת לימון מנדרינקוואט ומאיר
Mandarinquat & Meyer Lemon Marmalade דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-40 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פורטוריקנים, סוכר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: Meyer Lemon Marmalade, Meyer Lemon Marmalade, ו Meyer Lemon Jinger Marmalade.
הוראות
עבודה על קערה לחתוך את כל הפרי לשניים ולהסיר את הזרעים. לאחר מכן פורסים את מנדרינקים, קליפות וכל לתוך ¼ אינץ רצועות המאפשר קליפות, עיסה, ומיץ לאסוף בקערה. חזור על התהליך עם לימון מאייר, אבל לחתוך את הרצועות שלה ב 1/8 אינץ'. השליכו את כל הזרעים.להביא פירות, קליפות, מיץ, מים ומקלות קינמון לרתיחה בסיר גדול. לבשל במשך 5 דקות. כבה חום, לכסות, ולתת להתקרר. מקררים בין לילה.למחרת לחשוף את תערובת הדר, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד הקליפה העבה מכרז, כ 20 דקות.
להוסיף סוכר 3/4 כוס.ולהביא תערובת לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים עד שהוא רושם 220 מעלות על מדחום ממתקים, על 20 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולתת לו להתקרר כ -15 דקות ואז להעביר את המרמלדה למכולה אטומה.
הסר את חתיכות מקלות קינמון לכסות, לתת לו לבוא מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר. הקפיאו לילה לפני ההגשה. ריבה ישמור, מכוסה ומקורר, עד 1 חודש.