זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות, עוגת מרנג הדר, ו עוגת מרנג הדרים פלורידה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 275 F וקו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערת זכוכית נקייה, להשתמש במקצף יד חשמלי (או, לחלופין, מיקסר חשמלי ואת הקובץ המצורף whisk) כדי להלהיב את החלבונים ביצה "פסגות רכות". (הקפידו להבטיח כי כל הכלים והקערה נקיים מאוד. שאריות שמנוניות על קערה יכול מאוד לעכב את התהליך הזה. הלבנים יתחילו לצבור נפח אבל עדיין נראה קצת מניב במרקם.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לנצח את הקרם של טרטר ולאחר מכן להתחיל להוסיף את 1 כוס סוכר במרווחים קטנים. כאשר כל הסוכר כבר שולב, שוט עד טופס" פסגות נוקשות". המרקם של הלבנים צריך להיות מוצק והם צריכים להיראות מבריק.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוק
4
השתמש מרית להעביר את הלבנים מוקצף למגש גיליון בצורה של מעגל, בערך בגודל של רוחב של קערה זעירה.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שים את מגש הסדין במרכז התנור ואופה את המרנג עד המשרד וצבע חום בהיר מאוד, בהיר. בשלב זה, אתה יכול לכבות את התנור ולהשאיר את המקצפת לשבת בתנור עד שאתה מוכן להגיש את הקינוח.