קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

מרנג אפוי עם הדרים, ג'ין ורימון

מרנג אפוי עם הדרים, ג'ין ורימון
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות, עוגת מרנג הדר, ו עוגת מרנג הדרים פלורידה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 275 F וקו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערת זכוכית נקייה, להשתמש במקצף יד חשמלי (או, לחלופין, מיקסר חשמלי ואת הקובץ המצורף whisk) כדי להלהיב את החלבונים ביצה "פסגות רכות". (הקפידו להבטיח כי כל הכלים והקערה נקיים מאוד. שאריות שמנוניות על קערה יכול מאוד לעכב את התהליך הזה. הלבנים יתחילו לצבור נפח אבל עדיין נראה קצת מניב במרקם.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לנצח את הקרם של טרטר ולאחר מכן להתחיל להוסיף את 1 כוס סוכר במרווחים קטנים. כאשר כל הסוכר כבר שולב, שוט עד טופס" פסגות נוקשות". המרקם של הלבנים צריך להיות מוצק והם צריכים להיראות מבריק.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
השתמש מרית להעביר את הלבנים מוקצף למגש גיליון בצורה של מעגל, בערך בגודל של רוחב של קערה זעירה.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שים את מגש הסדין במרכז התנור ואופה את המרנג עד המשרד וצבע חום בהיר מאוד, בהיר. בשלב זה, אתה יכול לכבות את התנור ולהשאיר את המקצפת לשבת בתנור עד שאתה מוכן להגיש את הקינוח.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בקערת זכוכית בינונית, מערבבים את מיץ האשכוליות, גרידת מנדרינה, 1/4 כוס סוכר וג ' ין.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם2 אונקיות מיץ אשכוליות אודם
מנדרינהמנדרינה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ג ' יןג ' ין
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
להקציף כדי להתמזג, ולאחר מכן מערבבים את סעיפים כתום מנדרינה. מכסים ומקררים במשך 30 דקות ועד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינהמנדרינה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר את הקצפת מהתנור ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
שים את תערובת הדר לתוך החלק התחתון של קערה קטנה ומערבבים את זרעי הרימון. מכסים את מכסה הקצפת ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)