מרנג וניל כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מרנג וניל כפול. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא יספק כ 60 מנות. אם יש לכם תמצית vanillan, אבקת סוכר, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבס-מרנג וניל, מרנג מצופה קוקוס עם שעועית וניל, ו מרנג עם פירות יער טריים קיץ & קרם פרש וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים 2 גיליונות אפייה גדולים בנייר אפייה, ונייר מאובטח עם סרט מיסוך.
לגרד זרעים שעועית וניל. שעועית וניל מילואים לשימוש נוסף.
מניחים חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. להגביר את המהירות גבוהה, בהדרגה להוסיף סוכר מגורען ולאחר מכן אבקת סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מוסיפים זרעי וניל ותמצית; לנצח רק עד מעורבב.
הבלילה כפית לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול. צינור 60 תלוליות על דפי אפייה מוכנים.
אופים ב 225 במשך 1 1/2 שעות. לכבות את התנור; מרנג קריר בתנור סגור 1/2 שעות או עד יבש. בזהירות להסיר את מרנג מנייר.