מרנג עם אפרסקים ואוכמניות
מרנג עם אפרסקים אוכמניות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא מיץ לימון, אפרסקים, פקאן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת גבינת שמנת עם אפרסקים ואוכמניות, נפוליאון מרנג עם גלידת ליים ואוכמניות, ו אפרסקים ומקצפת.
הוראות
מכסים תבנית אפייה בנייר קלף. צייר 6 (4 אינץ') מעגלים על נייר. הפוך נייר מעל; מאובטח עם סרט מיסוך. תניח בצד.
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. (לא underbeat. מקפלים בפקאנים. לחלק את תערובת הביצים באופן שווה בין 6 מעגלים נמשכים; באמצעות החלק האחורי של כף, להפיץ תערובת ביצה לבן על המעגלים.
אופים ב 275 במשך 2 שעות או עד יבש. כבה את התנור; תן למרינג להתקרר בתנור סגור לפחות 12 שעות. בזהירות להסיר מרנג מנייר; להפריש.
מערבבים היטב אפרסקים וסוכר 1/4 כוס; מערבבים היטב.
מערבבים 1/4 כוס סוכר, פטל, מים, ומיץ לימון בסיר; מביאים לרתיחה.
מניחים תערובת פטל בבלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת מטוהרת דרך מסננת, זורק זרעים.
כפית 1/4 כוס רוטב פטל על כל אחד 6 צלחות קינוח, העליון עם מרנג. סדר תערובת אפרסק 2/3 כוס ו 1/3 כוס אוכמניות בכל מקצפת; לשרת באופן מיידי.