מרנגים וניל כפולים
מרנג וניל כפול עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה וצמחוני מספק מנה 60 . מנה אחת מכילה 14 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קרם אבנית, חלבונים, אבקת סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 6%. נסו מרנגים וניל כפולים, מרנגים של ריבס-וניל, ו מרנגים עם קוקוס המושרים בפולי וניל (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים 2 ניירות אפייה גדולים בנייר אפייה, ונייר מאובטח בנייר דבק.
מגרדים זרעים משעועית וניל. שמור שעועית וניל לשימוש אחר.
מניחים בקערה גדולה חלבוני ביצה ושמנת אבנית; מקציפים במיקסר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. הגבירו את המהירות לגבוהה, והוסיפו בהדרגה סוכר מגורען ואז אבקת סוכר, 1 כף בכל פעם, והקציפו עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מוסיפים זרעי וניל ותמצית; מקציפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
כפית הבלילה לתוך מאפה תיק מצויד גדול כוכב טיפ. צינור 60 תלוליות על גבי ניירות אפייה מוכנים.
אופים ב 225 במשך 1 1/2 שעות. כבה את התנור; מרנגים מגניבים בתנור סגור 1 1/2 שעות או עד לייבוש. מוציאים בזהירות את המרנגים מנייר.