מרק אספרגוס טרי
מרק אספרגוס טרי הוא מאכל שמגיש 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 8 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 149 קלוריות . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת פרמזן, יוגורט, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . 775 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 70% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק דלעת חמאה עם גבינת עיזים טרייה , מרק חומוס-עגבניות עם רוזמרין טרי ומרק אבוקדו מלפפון צונן עם גבינת עיזים טרייה .
הוראות
מניחים אספרגוס ובצל בסיר עם 1/2 כוס מרק ירקות. מביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
שמור כמה עצות אספרגוס לקישוט.
מניחים את יתרת תערובת הירקות בבלנדר חשמלי וטוחנים למחית חלקה.
ממיסים חמאה במחבת ששימשה לרתיחה של האספרגוס והבצל. מערבבים תוך כדי פיזור קמח, מלח ופלפל לתוך החמאה. לא לתת לקמח להשחים. מניחים לתערובת להתבשל רק 2 דקות. מערבבים פנימה 1 1/4 כוסות מרק ירקות שנותרו ומגבירים את האש. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מגיעה לרתיחה.
מערבבים את מחית הירקות והחלב לתוך הסיר.
טורפים יוגורט לתוך התערובת, ואחריו מיץ לימון. מערבבים עד להתחממות ואז מצקת לקערות.
מקשטים בקצות אספרגוס שמורות.
מפזרים גבינת פרמזן אם רוצים.