מרק אספרגוס קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק אספרגוס קלוי. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם אספרגוס, שום, לא עוף" מרקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: מרק אספרגוס קלוי, שום קלוי ומרק אספרגוס, ו מרק אספרגוס קלוי קרמי.
הוראות
מניחים את חניתות האספרגוס על תבנית אפייה מרופדת עם אניה סיליקון או נייר קלף. צלי במשך 10 דקות. הפוך אספרגוס ומפזרים את הבצל והשום על זה. צלי במשך כ 10 דקות יותר, עד אספרגוס הוא מאוד רך. אם משהו נראה כמו זה בראונינג יותר מדי, להוציא אותו. (הערה חשובה: כיוונים אלה הם עבור אספרגוס עבה. אספרגוס דק עשוי לקחת הרבה פחות זמן אז להתחיל עם 6 דקות, להפוך ולהוסיף בצל ושום, ולבדוק שוב 5.) בעוד אספרגוס הוא צלייה, למזג 1/2 כוס מרק עם קשיו ופלפל עד חלקה. תשאיר את זה בבלנדר. כאשר האספרגוס נעשה, בחר כמה חניתות למראה הטוב ביותר, להסיר את צמרות, ולהניח בצד כדי להשתמש כמו לקשט.
חותכים את האספרגוס שנותר לחתיכות ולשים אותו ואת הבצל והשום לתוך הבלנדר, יחד עם מרק הנותרים. מכסים את הבלנדר ומערבבים על גבוה עד חלקה לחלוטין. אם אתה משתמש בויטה-
מערבבים, אתה יכול למזג אותו על גבוה במשך כמה דקות נוספות עד צנרת חם (להסיר את הכוס במרכז לכסות עם מגבת מטבח כדי לאפשר קיטור לברוח). אחרת, יוצקים את המרק לסיר וחום עד חם, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מלח, במידת הצורך, לפי הטעם.
יוצקים לתוך קערות ומפזרים לימון מגורד או קליפת תפוז.
מקשטים כל קערה עם חניתות אספרגוס שמורות ומגישים חם.