המתכון היווני לפצל מרק אפונה עם לימון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. והוא מספק כ 6 מנות . יש מרק זה 281 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, אורגנו, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: ארוחת ערב הערב: מרק אפונה יווני צהוב עם בצל אדום ולימון, עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, ו מרק אפונה מפוצל לבבי עם קרוטונים לימון ושמן זית.
מוסיפים את הבצלים והשום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד למכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את המניה ואת האפונה, מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה ומבשלים עד רק במכרז, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
הסר חצי מרק פירה עם מנטה ופטרוזיליה עד חלקה במעבד מזון או בלנדר מופעל גבוה. להחזיר את מחית הסיר, ומערבבים את מיץ הלימון. לטעום ולהתאים את המלח והפלפל. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
עבור לחם הפנים: לסדר את לחם הפנים על מתלה חוט מעל תבנית אפייה, לרסס עם שמן זית משני הצדדים ומתבלים במלח ואורגנו. צלי בתנור קלוי ופריך. לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום.
אגיורגיצ ' יקו, אסירטיקו ומושופילרו הם הבחירה הראשונה שלי ליוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. Skouras Saint George Agiorgitiko עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.