מרק אפונה מתוק מעושן
צריך ללא גלוטן ומרק ראשוני? מרק אפונה מתוק מעושן יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, עלה דפנה, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 55 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. נסו מרק תירס מתוק מעושן, מרק חזיר מעושן, שעועית ובטטה, ו מרק עגבניות קלוי מתוק ומעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתחיל להשחים, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום, הבזיליקום והעגבניות המיובשות; מבשלים ומערבבים עד שהשום התרכך, כ -2 דקות נוספות.
יוצקים את המים יחד עם פלפל הצ ' יפוטלה, עלה הדפנה, החמין והחומץ.
מוסיפים את האפונה ומביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים במשך 15 דקות.
מסירים את המרק מהאש, וזורקים את פלפל הצ ' יפוטלה ועלה הדפנה. מחית בזהירות את המרק עד לקבלת מרקם חלק כמשי במנות בבלנדר, או השתמש בבלנדר טבילה ממש בסיר.
מגישים את המרק עם זילוף גבינת גרוייר ופלפל שחור גרוס טרי.