מרק בטטה עם טורטיות תירס כחולות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק בטטה עם טורטיות תירס כחולות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 537 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם עלי כוסברה, פירה צ'יפוטלה צ' ילי, צ'יפוטלה בפירה אדובו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו בטטה ומרק גבינה כחולה, דלעת ומרק בטטה עם טפטוף גבינה כחולה, ו צלי בטטה ומרק תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא יחד את פירה תפוחי אדמה, 1 1/2 כוסות של מרק, זנגביל, allspice, ואגוז מוסקט בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
להקציף את 1/4 כוס creme fraiche ומרק יותר, במידת הצורך, ומבשלים 5 דקות.
לטאטא יחד את 1/4 כוס הנותרים של קרם פרש פירה צ ' יפוטלה בקערה קטנה, ואת העונה עם מלח ופלפל. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם מנה של קרם פרש, כמה עלי כוסברה וכמה צ ' יפס טורטייה.
מערבבים את החמאה, חלב, שמנת ופירה צ ' יפוטלה בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
בעוד תפוחי האדמה חמים, להפעיל אותם למרות ricer לתוך קערה גדולה.
מוסיפים את תערובת החלב החמה, סירופ, דבש, קינמון ומלח ופלפל ומערבבים עד לשלב.