מרק בצל אביב עם קרוטונים שום
מרק בצל אביב עם קרוטונים שום יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך בסיס מרק עוף, מים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק אפונה אביבי, קרוטונים שום, קרם לימון, מרק בצל אביב, איך להכין מרק בצל אביב, ו מרק בצל צרפתי עם קרוטונים Pepperjack (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. במחבת 15x10x1 אינץ ' או גיליון עוגיות עם הצדדים, להמיס 3 כפות חמאה בתנור.
להוסיף קוביות לחם ואבקת שום לחמאה; לזרוק היטב לשלב.
אופים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד קוביות לחם פריך וחום.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס 3 כפות חמאה על אש בינונית.
מוסיפים בצל לבן; מבשלים על חום בינוני 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא שקוף. מערבבים במים, בסיס מרק, בצל ירוק ופלפל.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 10 דקות. מערבבים לפני ההגשה.
למעלה כל מנה עם 1/4 כוס קרוטונים ו 1 כף גבינה.