מרק בצל בריטי
אם יש לך בסביבה 1 שעה ו -45 דקות כדי לבלות במטבח, מרק בצל בריטי יכול להיות סופר ללא גלוטן מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 399 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מלאי, קורנית כמה גבעולים, סוכר גלגלית זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית אירופאית. לוח גבינה בריטי-צ'דר, רוזמרין וטארט בצל אדום, לוח גבינה בריטי - Lancashire בצל אדום ופלפל טארטים, ו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את רוב החמאה או מטפטפים במחבת, ואז מוסיפים את הבצל, הסוכר והעשבי תיבול. מתבלים ומבשלים, חשופים, מעל חום נמוך, ערבוב מדי פעם, עד 40 דקות עד דביק וחום. יוצקים סיידר ומבשלים עד מופחת בחצי.
יוצקים את המניה, מביאים לרתיחה, ואז מבשלים 20 דקות.
כדי לשרת, לחמם את הגריל גבוה.
מורחים את הלחם משני הצדדים עם החמאה הנותרת או נוטף, ואז טוסט מתחת לגריל עד הזהב. לפזר עם גבינה ולמקם בחזרה מתחת לגריל עד מומס.
מגישים את המרק בקערות עם פרוסת הטוסט צף בו, מפוזר בנדיבות עם פטרוזיליה.