מרק ברוקולי מוקרם
מרק ברוקולי מוקרם יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למרק שלך. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, חמאה, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. נסו מרק ברוקולי מוקרם, ברוקולי מוקרם, ו ברוקולי מוקרם עם פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני; מוסיפים בצל קצוץ, גזר ושום, ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם עד מתרכך.
בסיר בישול בגודל בינוני, מוסיפים 4 כוסות מים וגרגרי מרק עוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים תערובת בצל מבושלת לסיר מרק.
הוסף פרחי ברוקולי, שומר כמה חתיכות כדי להוסיף לקראת סוף זמן הבישול. הפחת חום ומבשל, מכוסה, במשך 15 עד 20 דקות או עד ברוקולי הוא פשוט רך.
בבלנדר או מעבד מזון, מרק פירה בקבוצות ולחזור לסיר. מערבבים בחצי חצי שמנת ופרחי ברוקולי הנותרים.
בכוס, לערבב קמח עם 1/4 כוס מים קרים כדי ליצור נוזל דק.
מביאים מרק לרתיחה; מוסיפים תערובת קמח לאט, תוך ערבוב מתמיד כדי לעבות מרק לפי הצורך.
מוסיפים רוטב סויה, פלפל שחור ומערבבים היטב.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה (או תלתלי גזר) בעת ההגשה.