מרק בשר צבי איטלקי הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 406 קלוריות. 156 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם פסטה פוזילי, רוטב עגבניות, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: בשר צבי איטלקי-כריכי נקניק עם פלפלים ובצל, מרק בשר צבי, ו מרק בשר צבי.
הוראות
1
בשר צבי חום, בצל ושום מעל חום בינוני עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בשר צבי
שום
בצל
בשר
2
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות, מים ותבלינים. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
עגבנייה
תבלינים
מים
3
מערבבים שעועית, גזר, וקישואים. מרק רותח במשך 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
גזר
שעועית
מרק
4
מוסיפים פסטה ומבשלים עד למכרז. מנות אישיות העליון עם גבינה מגוררת, ומגישים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.