מרק דגים לבבי
. אם יש לך רוטב עגבניות, שמן זית, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די טוב. נסו מרק דגים לבבי-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, מרק כרובית לבבית, ו מרק ירקות בריא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית על אש בינונית בסיר מרק גדול; מערבבים בצל, שום ופטרוזיליה. מבשלים ומערבבים עד הבצל מתרכך, כ 8 דקות; יוצקים רוטב עגבניות, יין לבן, מרק עוף, טימין. מביאים לרתיחה.
להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל במשך 15 דקות; מערבבים בעדינות בקלה ומבשלים עד דגים מבושלים דרך ומתקלף, עוד 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.