קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

מרק דגים לבבי

מרק דגים לבבי
. אם יש לך רוטב עגבניות, שמן זית, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה די טוב. נסו מרק דגים לבבי-פחמימות נמוכות וללא גלוטן, מרק כרובית לבבית, ו מרק ירקות בריא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית על אש בינונית בסיר מרק גדול; מערבבים בצל, שום ופטרוזיליה. מבשלים ומערבבים עד הבצל מתרכך, כ 8 דקות; יוצקים רוטב עגבניות, יין לבן, מרק עוף, טימין. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל במשך 15 דקות; מערבבים בעדינות בקלה ומבשלים עד דגים מבושלים דרך ומתקלף, עוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.