קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות51
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק דלעת

מרק דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בויאבז דלעת. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מרק עוף עור שמן, שום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.

הוראות

1
לקצץ ולהשליך גבעולים, שורש מסתיים, אזורים חבולים מן שומר. קוצצים ושומרים צמרות ירוקות. לשטוף ראשים; לחתוך לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2
מחממים שמן במחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה; מוסיפים שומר, בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד רך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים יין; מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים מרק, מיץ צדפות, פרנו (אם משתמשים), דלעת, זעפרן, עלה דפנה, מלח ופלפל; מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים רק עד הדלעת הוא רך כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית1 עוגת מלאך מוכנה (450 גרם), חצויה פעמיים אופקית
זעפרןזעפרן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
PernodPernod
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. מערבבים בעדינות דגים; מבשלים עד אטום במרכז( לחתוך לבדוק), 4 עד 5 דקות. מוסיפים פטרוזיליה. מצקת לתוך קערות העליון עם 1 כף rouille ו שומר צמרות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
מצקתמצקת
6
Rouille: בקערה, מערבבים יחד 1/2 כוס מיונז, 1 כף רסק עגבניות, 2 כפיות מיץ לימון, 1 שן שום טחון, 1/4 כפית קאיין, ומלח ופלפל לפי הטעם. עושה על 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

מרכיבים

822חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פחיות כל) עגבניות מרוסקות או חתוכות לקוביותפחיות כל) עגבניות מרוסקות או חתוכות לקוביות227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בקבוק מיץ צדפותבקבוק מיץ צדפות1עלה דפנה מיובשעלה דפנה מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף בעל עור שמןמרק עוף בעל עור שמן454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'הליבוט, שטוף וחתוך לחתיכות 1 אינץהליבוט, שטוף וחתוך לחתיכות 1 אינץ11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל (על, קלופים, חצוי, דק מרוסק לאורכובצל (על, קלופים, חצוי, דק מרוסק לאורכו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה0חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות2בצל צהוב בינוני, קצוץcubed (1/2-in. דלעת, כגון עוגת סוכר או דובון (ראה הערות)cubed (1/2-in. דלעת, כגון עוגת סוכר או דובון (ראה הערות)0חתיכות טופי הית' ברחוטי זעפרן, מתפוררחוטי זעפרן, מתפורר1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות