קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות51
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק דלעת

מרק דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בויאבז דלעת. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 178 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מרק עוף עור שמן, שום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.

הוראות

1
לקצץ ולהשליך גבעולים, שורש מסתיים, אזורים חבולים מן שומר. קוצצים ושומרים צמרות ירוקות. לשטוף ראשים; לחתוך לחצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2
מחממים שמן במחבת 5 עד 6 ליטר על חום בינוני גבוה; מוסיפים שומר, בצל ושום ומערבבים לעתים קרובות עד רך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים יין; מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים מרק, מיץ צדפות, פרנו (אם משתמשים), דלעת, זעפרן, עלה דפנה, מלח ופלפל; מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים רק עד הדלעת הוא רך כאשר פירסינג, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
זעפרןזעפרן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
PernodPernod
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
5
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. מערבבים בעדינות דגים; מבשלים עד אטום במרכז( לחתוך לבדוק), 4 עד 5 דקות. מוסיפים פטרוזיליה. מצקת לתוך קערות העליון עם 1 כף rouille ו שומר צמרות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
6
Rouille: בקערה, מערבבים יחד 1/2 כוס מיונז, 1 כף רסק עגבניות, 2 כפיות מיץ לימון, 1 שן שום טחון, 1/4 כפית קאיין, ומלח ופלפל לפי הטעם. עושה על 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

822דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פחיות כל) עגבניות מרוסקות או חתוכות לקוביותפחיות כל) עגבניות מרוסקות או חתוכות לקוביות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בקבוק מיץ צדפותבקבוק מיץ צדפות1עלה דפנה מיובשעלה דפנה מיובש1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף בעל עור שמןמרק עוף בעל עור שמן454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.הליבוט, שטוף וחתוך לחתיכות 1 אינץהליבוט, שטוף וחתוך לחתיכות 1 אינץ12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל (על, קלופים, חצוי, דק מרוסק לאורכובצל (על, קלופים, חצוי, דק מרוסק לאורכו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)2בצל צהוב בינוני, קצוץcubed (1/2-in. דלעת, כגון עוגת סוכר או דובון (ראה הערות)cubed (1/2-in. דלעת, כגון עוגת סוכר או דובון (ראה הערות)0חתיכות טופי הית' ברחוטי זעפרן, מתפוררחוטי זעפרן, מתפורר1חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית