מרק דלעת בלוטים קלויים
מרק דלעת ערמונים קלויה דורש כשעה ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 168 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-6 סועדים . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. אם יש לכם חצי חצי, גזר, קינמון טחון וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא עובד היטב כמתכון ראשוני במחיר סביר. זוהי אופציה טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן . עם ציון סופגני של 42% , מנה זו מוצקה. נסו את פארוטו עם דלעת ערמונים קלויה , דלעת ערמונים קלויה ממולאת בביריאני חריף (צמחוני/טבעוני) ומרק דלעת ערמונים בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס (400 מעלות פרנהייט).
מניחים את הדלעת בתבנית אפייה כשהצד החתוך כלפי מטה.
יוצקים מספיק מים לתבנית האפייה כדי לכסות את התחתית.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבשר הדלעת דוקר בקלות בעזרת מזלג, כ-45 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים לדלעת להתקרר עד שניתן יהיה לגעת בה. מעבירים את הבשר לקערה ומניחים בצד.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית-גבוהה. מטגנים בצל, גזר ושום בחמאה המומסת עד לריכוך, 5 עד 7 דקות.
יוצקים ציר עוף לסיר; מוסיפים את הדלעת.
הביאו את התערובת לרתיחה עדינה ובשלו במשך 20 דקות.
יוצקים את התערובת לבלנדר, לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים את המכסה פתוח; מערבבים כמה פעמים לפני טחינה. טוחנים במנות עד לקבלת תערובת חלקה ומחזירים לסיר.
ערבבו חצי-חצי, אגוז מוסקט וקינמון במרק המעורבב; תבלו במלח ופלפל. דללו את המרק במים אם רוצים.