מרק דלעת מתובל עם מרשמלו קינמון, פפיטה Streusel, וקרם קצפת Fraîche
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך לא קלוי, כרישה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק דלעת מתובל עם מרשמלו קינמון, פפיטה Streusel, וקרם קצפת Fraîche, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו עוגת חמוציות עם קרם פרש קצפת.
הוראות
לעטוף את שיני, אניס כוכב, מקל קינמון, גרגרי יער, גרגרי פלפל, וג ' ינג ' ר טרי בכותנה ומאובטח עם חוט מטבח.
בסיר כבד גדול מעל חום מתון, להמיס את החמאה.
מוסיף את הבצל, שום, סלרי, כרישה וsauté עד שקוף, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים את הדלעת, 2 ליטרים מים, ואת חבילת התבלינים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך בינוני ומבשלים שנחשפו עד שהירקות רכים, כ -30 דקות.
הסר וזרוק את חבילת התבלינים. עבודה בקבוצות קטנות, מצקת את המרק לתוך בלנדר פירה עד חלקה.
מעבירים לסיר גדול ונקי ואז מפזרים אגוז מוסקט ומתבלים במלח ופלפל. לכסות ולשמור חם עד מוכן לשרת. לעשות קדימה: מרק יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 3 ימים. לחמם בסיר גדול מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה או שקית פלסטיק resealable, לשלב מרשמלו וקינמון ולזרוק בעדינות כדי לכסות את המרשמלו בקינמון. לעשות קדימה: מרשמלו יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן, בשקית פלסטיק resealable או מיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.
מסדרים מדף באמצע התנור ומחממים עד 350 ° F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר חום, ומלח.
הוסף את החמאה, באמצעות הידיים שלך, לשפשף את החומרים יחד עד המרקם דומה קמח תירס גס.
הוסף את pepitas ולזרוק לשלב.
מורחים את התערובת על תבנית אפייה מוכנה ואופים עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
להעביר את streusel למתלה כדי להתקרר, ואז לשבור אותו בערך 1 אינץ חתיכות. לעשות קדימה: Streusel יכול להתבצע מראש ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.
בקערה בינונית, לשלב את השמנת הכבדה וcrème fraîche.
להקציף עד אור ורך. מתבלים במלח ופלפל. האם קדימה: מוקצף קרם fraîche יכול להתבצע מראש ומקורר, במיכל אטום, עד 2 שעות.
מצקת את המרק החם לקערות ומקשטת עם streusel, מרשמלו, ו dollops של fraîche קרם מוקצף.