מרק הברוקולי של גייל
מרק הברוקולי של גייל נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שום, בצל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת הצימוקים של גייל, סופת החורף של גייל, ו סלסה תוצרת בית של גייל.
הוראות
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול; מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן החם עד רך, 5 עד 7 דקות.
יוצקים מים וקוביות מרק עוף לסיר; מבשלים ומערבבים עד שהבוליון מתמוסס, כ -4 דקות.
מערבבים את תפוחי האדמה והגזר לתוך התערובת בסיר; מבשלים עוד 4 דקות.
יוצקים חלב לתוך הסיר; מוסיפים ברוקולי, שום, עירית, עלה דפנה, פלפל קאיין, מלח, ופלפל שחור לתערובת, מערבבים ומבשלים עד חם, על 4 דקות.
מערבבים את מזון הגבינה מעובד פרוס לתוך המרק, להביא לרתיחה, ומבשלים ומערבבים עד מזון הגבינה נמס לחלוטין לתוך המרק, על 5 דקות.
להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל עד תפוחי אדמה וגזר הם במכרז, 10 עד 15 דקות.
הסר וזרוק את עלה המפרץ לשרת.