מרק המבורגר
מרק המבורגר הוא מנה עיקרית שמגישה 10. תמורת 2.43$ למנה , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 494 קלוריות , 44 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . גשו לסופר וקנו חמאה, בשר בקר טחון, מרק עוף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זהו מתכון זול למדי עבור חובבי אוכל אמריקאי. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחמניות המבורגר ללא גלוטן , לחמניות המבורגר מחיטה דבש ופאי המבורגר שוויצרי פטריות .
הוראות
בסיר גדול מבשלים את בשר הבקר, הבצל, הגזר, הסלרי והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; לְנַקֵז. מערבבים פנימה מרק, עגבניות, רוטב ווסטרשייר ורוטב פלפל חריף. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
בסיר אחר ממיסים חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים במשך 6-8 דקות או עד שהתערובת מקבלת צבע זהוב (לא להישרף). מערבבים בזהירות למרק. מכסים ומבשלים במשך 15 דקות או עד שמסמיך, תוך ערבוב מדי פעם.