קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטוני חמאה חומים

מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטוני חמאה חומים
מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטונים של חמאה חומה עשוי להיות בדיוק המרק שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-307 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, שמנת כבדה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים שום חמאה חומה, מרק עגבניות צלוי בסוכר חום עם קרוטוני צ'דר, ו מרק עגבניות חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר גדול ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את העגבניות, המים, השמנת, המלח, פתיתי הפלפל האדום, זרעי סלרי, אורגנו וסוכר. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעי סלריזרעי סלרי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הסר מן החום ואת מחית בקבוצות במיכל של בלנדר. להחזיר את המרק לסיר ולהתחמם לרתיחה, תיבול לטעום עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
נקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביותנקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בינתיים, כדי להפוך את קרוטונים חמאה חומים, מחממים את התנור ל 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מחממים את החמאה במחבת קטנה על חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד החמאה הוא חום זהוב ארומטי, כ 3 דקות לאחר החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום.
7
שים את קוביות הלחם בקערה ושפוך את החמאה החומה מעליהם, משליך למעיל. מתבלים בטעם מלח ופלפל וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פאי דלעותפאי דלעות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ומניחים אותו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
אופים עד קרוטונים קלויים וזהב, כ 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
הסר את המחבת מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מגישים את המרק חם, מקושט עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
נקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביותנקניקיית ג'ונסונוויל® מעושנת מבושלת לחלוטין, חתוכה לקוביות
12
מהדליה
13
Bakery Cookbook: Sweetness in Seattle by Tom Douglas And Shelley Lance. צילום: אד אנדרסון. זכויות יוצרים © 2012 by Tom Douglas. פורסם על ידי Harper
14
Collins Publishers.