מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטוני חמאה חומים
מרק העגבניות הטעים של תום עם קרוטונים של חמאה חומה עשוי להיות בדיוק המרק שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-307 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, שמנת כבדה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מרק עגבניות שמנת עם קרוטונים שום חמאה חומה, מרק עגבניות צלוי בסוכר חום עם קרוטוני צ'דר, ו מרק עגבניות חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר גדול ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, המים, השמנת, המלח, פתיתי הפלפל האדום, זרעי סלרי, אורגנו וסוכר. מביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
הסר מן החום ואת מחית בקבוצות במיכל של בלנדר. להחזיר את המרק לסיר ולהתחמם לרתיחה, תיבול לטעום עם יותר מלח ופלפל.
בינתיים, כדי להפוך את קרוטונים חמאה חומים, מחממים את התנור ל 350 ° F.
מחממים את החמאה במחבת קטנה על חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד החמאה הוא חום זהוב ארומטי, כ 3 דקות לאחר החמאה נמסה.
שים את קוביות הלחם בקערה ושפוך את החמאה החומה מעליהם, משליך למעיל. מתבלים בטעם מלח ופלפל וזורקים שוב.
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ומניחים אותו בתנור.
אופים עד קרוטונים קלויים וזהב, כ 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מגישים את המרק חם, מקושט עם קרוטונים.
Bakery Cookbook: Sweetness in Seattle by Tom Douglas And Shelley Lance. צילום: אד אנדרסון. זכויות יוצרים © 2012 by Tom Douglas. פורסם על ידי Harper